Mi kell ahhoz, hogy híres legyek? .
szeretném,hogy felfedezzenek,mint énekest,de nem tudom milyen lépések kellenek hozzá...anyagi háttér kell hozzá??
és ha csinálok egy amatőr videót, és felrakom youtube-ra, akkor az mennyire hatásos??
jó kinézet...manapság már a hang nem számít csak az, hogy hogy nézel ki. Lásd: SP, Fluor, MM, Justin Bieber stb..
Am szerintem is jelentkezz az X-faktorba..vagy nyithatsz egy blogot és oda töltesz fel videókat. Persze a blogot hirdetni kell és úgy sokan látják...akkor már lehet egy kisebb rajongó táborod ha tényleg jó vagy.
Nemsokára lesz a csillag születik jelentkezz!!!!!
Ha jelentkezel mondd meg mikor adják le a Tv-ben és hogy mit adsz elö!!!
Ja és ha már a Amerikában turnézol gondolj arra hogy én adtam ezt az ötletet küldj aztán küldj egy limuzint ami elvisz a villámhoz és ott találok egy bankkártyát milliókkal!!!
THX.
köszi a válaszokat, én a Megasztárra gondoltam,de az elég soká indul, de addig van időm felkészülni...
Na, ha egyszer amerikai sztár leszek, akkor egye fene kaptok mind3an egy limót, meg egy kecót: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!