Csak nekem szar a facebook chat?
Figyelt kérdés
Nem kapom meg amit írnak de leginkább más nem kapja meg amit írok neki pedig nálam mutatja h elküldi aztán frissitem és mintha semmit nem is írtam volna. Ha többször leírom akkor valamikor megkapja de nem értem mért ilyen szar.2011. márc. 21. 20:43
1/3 anonim válasza:
Nekem osidok ota vacakol neha amikor kedve tamad.
De am azt vettem eszre h facebook is iwiw sorsara fog jutni, tul sok felhasznalo es a szerverek nem birjak a terhet, behal nem kuld, Mobilon meg vegkepp fos... Es nem a telefonom hibajabol...
2/3 anonim válasza:
Néha nekem is vacakol,de többnyire működik.
3/3 anonim válasza:
Nekem olyan is van hogy beszélek valakivel ott fb chaten és akkor egyszer csak azt mutatja hogy nem elérhető, miközben valójában be van jelentkezve. Aztán egy idő után megint elérhető, így össze-vissza néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!