Egy öngyújtót keresek, talán ti választ tudtok adni?
Figyelt kérdés
Már megtettem mindent ami tőlem tellett, de hiába néztem át több 100 oldalt a neten... nem találok egy ugyan ilyen öngyújtót ( [link] ) mint az alábbi.... csak ne zippo legyen, mert ez nagyon drága.. Már egyszer sikerült kifognom egyet ami 3000ft volt. De most ......
Kérem szépen, ha tudtok segíteni, tegyétek meg:$
2011. márc. 21. 16:47
1/3 anonim válasza:
A kínai piacokon, vagy ilyen helyeken, ahol olcsó kacatokat árulnak ott találsz zippo utánzatokat. Én is ott vettem egyet pár éve (kínai piac), azóta megvan, egy sárkány van rajta kidomborodva, jól néz ki. Csak 1 baja van, mégpedig az hogy elpárolog belőle a benzin valahogyan, pedig teljesen zárt. Neten nem fogsz találni utánzatokat.
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2011. márc. 21. 20:21
3/3 anonim válasza:
Nézz körül az ebay.com-on. Keress rá a 151ZL kifejezésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!