Ez törvénybe ütközik?
Figyelt kérdés
Szóval a testvéremmel szeretünk táncolni, és nem is vagyunk olyan rosszak. Ezt nem nagyképűségből írtam :) Szóval arra gondoltunk, hogy Pesten az egyik aluljáróban, vagy valami utcán, téren magnóra táncolnánk,és kitennénk egy kalapot, hátha kapunk egy kis pénzt ;)) Ez törvénybe ütközik? Kell valamiféle engedély? Hip-hop, utcai stílusban táncolunk :)2011. márc. 20. 19:32
1/8 anonim válasza:
Nem hinném hogy törvénybe ütközik, és szerintem engedély se kell, sok sikert
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 20. 19:40
3/8 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy nem ütközik törvénybe és még engedély se kell hozzá sok embert láttam már az utcán saját előadást tartva akikből kiveszi az ember hogy nem kértek semmilyen engedélyt hogy ott lehetnek a rendőr mégis elment előttük sőt még az egyik nézte is és adott nekik pénzt.
4/8 A kérdező kommentje:
:))
2011. márc. 20. 19:53
5/8 haggyámán válasza:
Maximum csövesnek néznek titeket. :)
6/8 anonim válasza:
Engedély nem kell,de nem veszélytelen "vállalkozás" Gondolom hallottál már az utcai maffiáról??Nos velük előbb fog meggyűlni a bajod mint a rendőrökkel..
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hogy érted ezt?
2011. márc. 21. 15:36
8/8 anonim válasza:
Úgy érti, hogy jön a terület "gazdája" és ha nem adsz neki bizonyos pénzeket, akkor szarrá erőszakol, aztán agyonver ha épp olyan.
Amúgy ez is koldulás, ami a legtöbb ilyen helyen nem megengedett... :D De a sünöket és egyéb ellenőrző kötekedőket is meghatja a pénz, amúgy meg azt mondjátok, flashmob és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!