Lenne kedve valakinek egy baráti társaságot összehozni?
Szóval.
Előre bocsátom hogy vannak barátaim, de arra gondoltam mikor ezt a kérdést feltettem hogy vannak olyan emberek akik nehezen oldódnak vagy csak egy idő után tudnak önmaguk lenni, de nekik is legyen esélyük, főleg bp-en orientálódnék. szóval vannak különböző helyek én pl szeretem a dürer kertet de sajna,ha egyedül tévedek be nagyon nehéz ezekbe a zárt baráti társaságokba bekerülni, ezért arra gondoltam akik ismerik ezt a helyet vagy hasonlót,azokkal lehetne egy kisebb társaságot összehozni ami nyilván folyamatosan változik de nem ez a lényeg:) hanem hogy elinduljon valahonnan. pl nemrég voltam egyedül és azonkívül hogy végignéztem egy két koncertet nagyon nehéznek találtam az ismerkedést barátkozás(lehetne ez önismereti kérdés is) de itt az a lényeg hogy ha van valakinek kedve akkor összehozhatnánk egy társaságot,ráakaszkodni nem akarnék senkire nyilván azért nem úgy tettem fel a kérdést hogy csatéakozhatnék-e? bár ha valakinek van rá igénye abban is benne vagyok, de szeretnék egy kis baráti társaságot összehozni:)bp-en. akinek van kedve az írjon kommentet:)
Én jelentkezek.
Hey ho, let's go!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!