Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lenne kedve valakinek egy...

Lenne kedve valakinek egy baráti társaságot összehozni?

Figyelt kérdés

Szóval.

Előre bocsátom hogy vannak barátaim, de arra gondoltam mikor ezt a kérdést feltettem hogy vannak olyan emberek akik nehezen oldódnak vagy csak egy idő után tudnak önmaguk lenni, de nekik is legyen esélyük, főleg bp-en orientálódnék. szóval vannak különböző helyek én pl szeretem a dürer kertet de sajna,ha egyedül tévedek be nagyon nehéz ezekbe a zárt baráti társaságokba bekerülni, ezért arra gondoltam akik ismerik ezt a helyet vagy hasonlót,azokkal lehetne egy kisebb társaságot összehozni ami nyilván folyamatosan változik de nem ez a lényeg:) hanem hogy elinduljon valahonnan. pl nemrég voltam egyedül és azonkívül hogy végignéztem egy két koncertet nagyon nehéznek találtam az ismerkedést barátkozás(lehetne ez önismereti kérdés is) de itt az a lényeg hogy ha van valakinek kedve akkor összehozhatnánk egy társaságot,ráakaszkodni nem akarnék senkire nyilván azért nem úgy tettem fel a kérdést hogy csatéakozhatnék-e? bár ha valakinek van rá igénye abban is benne vagyok, de szeretnék egy kis baráti társaságot összehozni:)bp-en. akinek van kedve az írjon kommentet:)

2011. márc. 20. 18:31
1 2
 11/16 böiler ***** válasza:

Én jelentkezek.

Hey ho, let's go!

2011. márc. 20. 20:05
 12/16 A kérdező kommentje:
van msn-ed vagy egyéb hasonló?:) írd mega jesse01@citromail.hu-ra :D
2011. márc. 20. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ez felejtős, én túl fiatal vagyok. Te meg aztán nagyon unatkozhatsz...
2011. márc. 20. 20:16
 14/16 A kérdező kommentje:
miért unatkoznék? mert összeakarok hozni egy táraságot? azért? hehe
2011. márc. 20. 20:21
 15/16 A kérdező kommentje:
az meg hogy fiatal vagy nem az én bajom:)
2011. márc. 20. 20:25
 16/16 Rebarbaralekvár válasza:
Bebaszni belehet-e? Ki hozza a piát? Ez itt a lényeg.
2017. máj. 28. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!