Mit szóltok hozzá, hogy a való világ jótékonysági gálán ennyit pénzt összegyűjtöttek?
Én egy társadalmi szervezet vezetőjeként azt tudom elmondani, hogy a pénzt oda költik, ahova "akarják". Akár a gyerekeknek is adhatják, de akár "zsebre is tehetik".
Mi évek óta küzdünk a támogatásokért, nem panaszkodunk, mert sok forrást sikerül összeszednünk, de tudom, hogy milyen lehetőségek vannak, és bizony ha egy alapítvány kuratóriuma úgy ítéli meg, hogy egy marketingkampány hatvanmillió forint, akkor máris az összeg harmada "eltűnt" valamelyik kurátor vagy közeli ismerős cégében... Sajnos ezek ellenőrizhetetlenek, nyomon követhetetlenek.
Mi pl. most egy 9 millió forintos pályázattal küzdünk. Egy baj van, hogy maga a pályázat utófinanszírozott, vagyis csak a megvalósítást követően kapjuk meg a pénzt. Még ennek az összegnek a felét is vért izzadva teremtjük elő. Mi "álmodni sem merünk" ilyen összegekről. Persze tény, hogy a szociális cél egész más.
Már a napokban is volt itt ehhez hasonló kérdés, ott is ugyan úgy kételkedtem mint az előttem szoló
22:12 és a 22:16-s válaszolók Most sem vok meggyöződve h az a pénz a kitüzőtt célt fogja szolgálni.Remélem h tévedek és bizok benne h a megfelelő helyre kerül.
Én csak azt nem értem, hogy miért megint a nézőket, a közönséges polgárokat kell "lehúzni" (tudom, hogy elvileg jó ügyért adakozunk, de fene se tudja hogy eljut e oda a pénzt)...??
Mikor az RTL klub 100 milliárd-trillió-pityillió-millió-zsillió forintot keres NAPONTA! Miért nem hallottam olyan híreket (direkt figyeltem erre), hogy az RTL ennyi meg annyi forinttal beszállt ?!?
Vagy hogy xy sztár nem csak a üres pofiját adja ehhez a kezdeményezéshez, hanem esetleg egy kis pénzt is a tömérdek fizetéséből ??!
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!