Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » World of warcraft: Wrath of...

World of warcraft: Wrath of the Lich King?

Figyelt kérdés

Hol tudok priest szettet venni? (lvl 80-ast)

Blood elf priest 80 lvl-es vagyok, de nem tudom hol vegyek 80 lvl-es priest ruházatot...

Ha kérhetném helyet mondjatok!

Előre is kösz!

2011. márc. 19. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Venni nem lehet,menj ulduba,trialba,icecrownba,meg instákba és a bossok majd dobank,de az ah ban azért meglesheted
2011. márc. 19. 21:45
 2/5 A kérdező kommentje:

"Venni nem lehet,menj ulduba,trialba,icecrownba,meg instákba és a bossok majd dobank,de az ah ban azért meglesheted"

Huuu kösz a választ, csak kezdő vagyok, azért kérdeztem, és azt, hogy mi az az uldu, trial azokat nem tudom.

Sehol nem lehet venni? Az gáz...

Mi az a "ha"?

Kösz a választ!

2011. márc. 19. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
ulduar ezek insták, csoportokat szerveznek és eggyütt öltök szörnyeket, azok dobják a cuccot.
2011. márc. 19. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok:

AH:aukciós ház,orgrimmarban a bank tól jobbra van,ott lehet venni de keveset és azt is drágán

2011. márc. 20. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Kösz, már megvan mit csinálok :D

Szerzek honor pontot, és abból megveszem Dalaranba a priest szettet.

Egyébként hogy lehet a leggyorsabban honor pontot szerezni?

Vagy van valami más, amitől jobb cuccokat lehet venni?

2011. márc. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!