Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne nyáron egy...

Mennyibe kerülne nyáron egy Londoni nyaralás?

Figyelt kérdés

4-en mennénk (2felnőtt,2gyerek)

Repülőjegy+szállás+kaja stb. Nem viszünk ételt magunkal. Ott vennénk meg! Hány forint lenne ez a nyaralás kb.?

2011. márc. 19. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A repülőjegy függ,hogy mikor jönnétek,ki,mikor vennétek meg,mennyi idősek a gyerekek.Ezt te tudod megnézni a wizzair.com

easyjet.com

raynair.com oldalán..(a wizzair a legjobb szerintem)

Függ attól is hogy hány napra akarnátok kijönni.

Függ,hogy Londonban hova szeretnétek menni.Függ a szállástól is.Függ attól is hogy mit ennétek,és hol.

Én csak annyit tudok mondani,hogy London nagyon drága város.

Drága a

-szállás

-a tömegközlekedés

- az étterem,és egyéb készételes helyek.

Vannak helyek ahová ingyenes a belépő(British múzeum stb) de pl: London eye 1 fő/ 17 font volt tavaly

Madame Tussauds 1 fő/28 font volt tavaly..

Ha mindent összeszámolsz akkor elég sok pénzbe fog kerülni a Londoni nyaralás...

Én Londontól 70km-re élek(közel Stonehenghez,Oxfordhoz) de még nekem is drága London..

2011. márc. 19. 21:38
 2/3 A kérdező kommentje:

gyerekek: 11 és 16 éves

És mindenből ilyen középszintre gondoltam. Nem kell luxus étterem meg luxus szállás. Legolcsóbban mennyiből lehet megúszni?

2011. márc. 19. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Megint én vagyok.

Mint írtam csak ti tudjátok kiszámolni a pontos összeget.

Én csak nagyjából tudom megmondani.

Tegyük fel,hogy augusztus 10-én utaznátok és 20-án jönnétek haza. (én ezt az időpontot néztem a repülőjegyáraknál)

A wizzair járatnál ha ma vennéd meg a jegyet (minél később veszed,annál drágább lesz a jegy,ezért érdemes minél előbb megvenni a jegyeket)

szóval ebben az időpontban a repülőjegyek :

3 felnőtt,és 1 gyerek esetében kábé 160.000-165.000 forint lenne.(oda-vissza jegyár) Azért három felnőtt,mert 14 éves kor felett már felnőtt jegyet kell venni.

A legolcsóbb szállás az lenne,ha találnál olyan magyarokat akik kiadnak rövid távra szobát..De ilyet nehéz találni.Így marad a legolcsóbb szállás(ami ugye nem olcsó,mert itt kint a szállás a legdrágább)

Nos a legolcsóbb a " Bed & breakfast rooms"..Ebben benne van a reggeli,és 1 főre/éjszaka 20-25 fonttól megy. Vannak olyan "double rooms" szállások ahol szerintem el lehetnétek négyen és az 50 fonttól mennek /éjszakánként..

De a szállást is előre kell foglalni,mert nem biztos hogy lesz hely..A szállásnál érdemes a neten utána nézni,hogy melyik hol van,és melyik a legolcsóbb..Szóval itt is ti fogjátok tudni,hogy mennyi pénz kell.

A kaja: Gondolom nem fogsz főzőcskézni..Az éttermi árakat nem is írom,mert 1 adagebéd 8-12 fonttól megy.

Vannak pubok ahol lehet enni..Itt még elfogadható árak vannak(legalábbis nekem,mert én itt élek,és ide járok)

Pubokban egy hamburger+ sültkrumpli+üdítő olyan 5-6 font szokott lenni.Vannak utcai bodék ahol finom bárány vagy csirke kebabot lehet enni.Isteni finom,és nagy adag.Olyan 4-5 font az ára...A meki egyáras az otthoniakkal.

Szóval valahogy így számolj...

2011. márc. 19. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!