Jó ötlet osztálykirándulásra füvet vinni?
Nem bírom felfogni miért nem jó egy osztálykirándulás vagy egy buli a fiataloknak drogok, túlzott alkohol fogyasztás és cigi nélkül?
A társaság, a zene egy buliban... kiránduláskor a táj és a barátok együttléte miért nem elég?
"egy felnőtt"
Milyen következményei lehetnek?
Szerintem nem túl jelentősek. Kezdjük ott, hogy akinek baja van vele, már eleve elszívni sem tudja. Akinek meg sikerül, szédeleg, támolyog, röhög mindenen, mint egy idióta. Külső szemlélő annyit lát belőle, full berúgtál.
De nem írtad, mennyi idősek vagytok.
Nem hiszem, hogy a legjobb ötlet lenne pont egy osztálykiránduláson. Mással menőzzetek. Kiránduláson tényleg elég a pia, azzal is szét tudod csapatni az agyadat (tehát azzal is óvatosan:) )
Ha meg tényleg ki akarjátok próbálni, mindenképpen együtt (bár szerintem ne a kirándulás legyen, ismétlem), mert úgy hiszem, különösebb hatása nem lesz, de azért közösen jobb, élményként is, meg vigyáztok egymásra.
Én is füvezek nekem nem volt tőle semmi bajom mikor kipróbáltam. :D
De ha nem bírod tovább szívni mert szédülsz akkor hagyd abba! Mert akkor komolyabb gond is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!