Kérdésünket melyik oldalra írjam? Képet hova tegyem fel?
Na már most. Tudom, ez most nagyon röhejes h egy ilyen oldalon tettem fel ezt a kérdést, de nem tudom már h kitől kérdezzem meg, ki tudhatja a választ.
Szóval... Az van, hogy a múltkor beszéltük h tök jó lenne megtudni h olyanok akik nem ismernek minket hány évesnek láthatnak, és azt is beszéltük h pl erre az oldalon lenne ezt jó megkérdezni. Csak h mi úgy szeretnénk h mondjuk mikor már elég választ kaptunk vagy mondjuk 2 hónap múlva, h kitörölni a képet amit feltettünk. Szerintetek melyik oldalra töltsük fel a képet, melyik az a képfeltöltő amiről egy bizonyos idő múlva le lehet törölni, v melyik az a kérdezős oldal amiről aztán le lehet törölni a kérdést???
Előre is köszönjük a normális válaszokat,bunkó esetleg szidó válaszokkal ne foglaljátok a helyet. Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!