Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik név illik a Szabó...

Melyik név illik a Szabó illetve a Varga vezetéknévhez? Akár két keresztnév is lehet.

Figyelt kérdés
Sorolok fel párat: Aida, Alexa, Aliz, Anna, Bianka, Bíborka, Emília, Emma, Eszter, Fanni, Flóra, Gréta, Írisz, Karolina, Kincső, Lenke, Lili, Lívia, Lujza, Mirjam, Natasa, Nóra, Odett, Olívia, Sára, Szonja, Szimonetta, Zita, Zoé, Zóra, Zsófia
2011. márc. 17. 15:13
1 2
 1/13 anonim válasza:
A Varga Fanni még egész jó, de szerintem a többi.. Hát, nem ilyen vezetéknevekhez illenek, abból az egyszerű okból, hogy ezek nem magyar keresztnevek.! Nekem pl. a Szabó Lili, Emma, Bianka tetszenek az általad felsoroltak közül.
2011. márc. 17. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Jol ertem? Fanni, de meg a Bianka sem magyar keresztnev.
2011. márc. 17. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A férjem vezetékneve Varga :)

Három gyermekünk van:

Eszti, Máté és Dóri :)

Szerettünk volna kedves keresztneveket választani, amiket felnőtt korukban sem fognak szégyellni (lásd: Antónió, Dzsenifer). Ezeknek a neveknek a jelentése mind fontos számunkra, hisz mindegyikhez köt minket valami emlék :)

És a gyerekek is szeretik a keresztnevüket, büszkén mutatkoznak be :)

Nagyon sok sikert kívánok a gyermeked nevének kiválasztásához, és remélem megtalálod a legmegfelelőbbet!

2011. márc. 17. 17:13
 4/13 A kérdező kommentje:
én direkt azokat soroltam fel amiket mind ketten kedvelünk. de úgy gondolkodtunk h ne legyen olyan ismerősünk akinek ez a neve. mert pl. ha én hívom Esztert akkor jön a barátnőm is.
2011. márc. 18. 16:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia :)

Csak azért gondoltam, hogy Eszti, hisz te is odaírtad a felsoroltakhoz :) Remélem nem haragszol :)

2011. márc. 18. 18:30
 6/13 A kérdező kommentje:
nem haragszom persze, nekem is tetszik ez a név. férjemmel eldöntöttük h 2 neve lesz a babának( 2 keresztneve). ja, tudom h mindkét vezetéknév szokványos ezért keresek eltérő neveket. :-)
2011. márc. 18. 19:20
 7/13 A kérdező kommentje:
és ha olyan nevek vannak amiket esetleg nem soroltam fel, nyugodtan írhattok lehetőségeket. Már csak azért is mert már nincs sok hátra.
2011. márc. 18. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:

szabó Mónika, szabó Nóra , szabó Anna,

Varga Anna, Varga Lujza , Varga Zita , Varga Dorina,

2011. ápr. 16. 04:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Még egy hetem van vissza. A Zsófia név már biztos. De még egyet szeretnék a picinek. Mostanra ezek maradtak. Hortenzia, Kamilla, Maja, Nóra, Odett, Olívia, Szimonetta, Tamara, Valentina, Viola, Vivien, Zita és Zoé. Ezekből válasszatok. Köszi:)
2011. aug. 1. 23:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Szabó Zsófia már biztos de még egy keresztnevet szeretnénk a picinek.
2011. aug. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!