Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki a runescape free részét...

Aki a runescape free részét már kijátszotta és? .

Figyelt kérdés

sziasztok!

ha van olyan ember aki már kijátszotta a runescape free részét és nem kell neki a karaktere én szívesen elfogadnám egy név és egy kód ellenében...

csak azért mondom, mert sokaktól hallottam már ezt a mondatot:

Runescape free-n játszol? Én már rég kijátszottam....

sőt már a kódot és a nevemet sem tudom....

szóval ha van valaki aki ugyanígy van ezzel akkor szívesen elfogadnék pár ajánlatot, mert nekem viszont szükségem lenne egy karakterre....

a válaszokat előre is köszike

2011. márc. 16. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Sztem jatszd ki Te is a free reszet mert ugy jossz bele a jatekba.

De am nem is ertem miert jo kihagyni a free reszt, en anno annyira sajnaltsm hogy kijatszottam es csak memeberkent lehetett volna ujabb feladatokat kapni...

2011. márc. 16. 23:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom azt csinálom, de jól jönne egy jobb kari is:))
2011. márc. 17. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Figyi igy fogod kiismerni a jatekot, direkt arra van

Amugy nyelvtanulasnak se utolso :)))

Nem mondom hogy odaadom a mi karinkat hugommal mert meg neha fel-fellep az ember vele nosztalgiazni.

Amikor bejott annyira belelendultunk hogy ezzel almodtam is ._.

Jah am van kulon wikipedias oldala ott talalsz segitseget questekre ha elakadtal!

2011. márc. 17. 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha van valakinek egy olyan karija aminek a mining/bányászat levele legalább 85 és a smiting levele is annyi(az sem baj ha csak a bányászat) és nem kell neki vagy olcsón eladná nekem akkor szívesen elfogadnám.....ha valakinek van ilyen karija az légyszíves írjon nekem ide kominak aztán megadom az emailemet neki

köszi előre is

2011. ápr. 30. 20:12
 5/6 anonim válasza:

1.Freet nem lehet kijátszani,se a membert,se egész rs-t...

2.Nekem 85+miningem van de ne gondold,hogy én(pedig fél éve nem játszok)vagy akárki más odaadná neked csak úgy a kariját...

2011. jún. 28. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
ha még mindig kell én eladok neked<.<
2012. júl. 18. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!