A suliban el tudom csábítani a nagy Ő-t? Hogyan? (még csak 11 vok)
Figyelt kérdés
nagyon tetszik egy srác, és ha ez segít el tom mondani a jellemzőit: -nem nagyon szeret verekedni, de azért kiáll mások mellett
-olyan vagány, lazább féle
-szeret sötétebb, kapucnis ruhákba járni
-elég megbízható
-szereti a tesit, kedvence a foci
-szeret versenyezni, lányokkal azért finomabban.
remélem hogy ezzel is segítettem. köszi a válaszokat előre is! HA FIÚ TUD VMIT TANÁCSOLNI AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM, DE LÁNYOK, NŐK, HA VELETEK VOLT MÁR ILYEN ÍRJATOK!
2011. márc. 16. 15:10
1/7 Toller válasza:
Menny oda hozzá és kérdezd meg hogy Helló Mr. a nevét ide mondod utána mondod hast du besitzer?
2/7 anonim válasza:
heh... 11 éves és megvan a nagy ő :D
3/7 anonim válasza:
Hány éves a srác? (Csak mert ez nem derült ki xD)
És amúgy alapból...van barátnője? Mert ha van,akk az nem túl kedves dolog,h elveszed tőle (vagy tetszik neki vki, akk esélytelen)
4/7 A kérdező kommentje:
am az a haus.....z német? csak azért mer azt tanulja
2011. márc. 16. 18:02
5/7 A kérdező kommentje:
ja és 14 éves
2011. márc. 17. 17:18
6/7 anonim válasza:
Ha 14 éves,akk szerintem sehogy. Ebben a korban még nagyon fontos a korkülönbség...de ha nagyon tetszel neki,akk persze lehet,h nem fontos (és annyira tetszel neki,h nem zavarja haverjai beszólásai)
7/7 A kérdező kommentje:
hát úgy veszem észre szemez velem....egyébként neki nem számít a korkülömbség..
2011. márc. 25. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!