Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MIlyen hatással van a szerveze...

MIlyen hatással van a szervezetre, ha valaki alkoholt iszik és szív?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy füvet szív ,és hogy ez a kettő milyen "tüneteket"okoz? Például hogy viselkedik az illető,és emlékezni fog másnapra?
2011. márc. 12. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
áááá, ugyan, nincs tele a net olyan anyagokkal, ahol erről regényeket tudsz olvasni, ne is keresd...
2011. márc. 12. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

Hát ha a zöldet először próbálod, és közben piálsz, mindkettő viszonylag nagy menyiségben, akkor sztem ne próbáld ki.

Másnap nem emlékszel, akkor nem tudsz magadrol, totál káosz.Kb moccanni nem bírsz, csak ülsz, gugolsz fekszel mozdulatlanul.

Na és olyan6x os a másnaposság.

2011. márc. 12. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

En seggreszegen uzleteltem le egy spanglit miszerint szerzek nekik par percen belul papirt de akkor en is beszallok.

Persze mivel mar satu reszeg voltam nem gondolkodtam hogy ez nem a legjobb otlet...

Utana szo szerint hazahuztak mert jarni nem birtam. A gondolataim jobban porogtek total magamnal voltam de ezt nem tudtam megmagyarazni azoknak akik kivulrol lattak. Tenyleg egy mas tudatallapot habar en alapbol szoktam sokat magamban filozni de ez megjobban atjott.

Mint monrom sajna csereben alig tudtam iranyitani a testem. Mondtam nekik hogy nem kell huzni magamnal vagyok es elloktem oket de 3 lepes annyi se es a labaim osszecsuklottak alattam es azt a par lepest is iszonyatosan nehez volt megtenni annyira fajdalmas volt iranyitani a testem alig birtam szal par probalkozas utan mar hagytam hagy huzzanak...

2011. márc. 12. 23:58
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Ugh es latni nem igazan lattam es azt se nagyon tudtam igy merre megyunk csak nehol ahol kitisztult a kep ott jegyeztem meg hogy azt hittem mas iranyba megyunk.

Jah es azt haluztam hogy hullamzik az aszfalt mint a tenger...es mi le fel megyunk a 2-3 meteres hullamokon Ezert kesobb kicsit osszehanytam magam.

Szoval nem jo eres de a legfajdalmasabb amikor iranyitani probaltam a testem...

Am sztem raadasul azota allergias vagyok ra...jol megjegyezte ezt az elmenyt a szervezetem.

2011. márc. 13. 00:01
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...főleg az utolsóknak:)
2011. márc. 13. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha utána szivod miután részeg vagy akkor okádás lesz...aztán ott vége annak a partinak...XD elvileg elötte nem gáz.
2011. márc. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!