Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hülyén hangzik,...

Lehet, hogy hülyén hangzik, de lehet valaki ma Magyarországon titokügynök?

Figyelt kérdés
Én valami Charlie angyalai style-ra gondoltam :D Lehet, hogy baromság, de nekem bejön :D Még nem vagyok annyi idős, de szeretnék 18-20 éves koromban valami hasonlóval foglalkozni:) Szerintem nagyon izgi és elég "vad" vagyok. Sok mindent be merek vállalni és szeretem a kockázatot és érdekelnek a fegyverek is:) Légyszi normális válaszokat és ne olyan lekezelőeket (pl.: képzeld én is az vagyok...-.-), vagy olyat h menjek ki az FBI-hoz meg hasonlókat. köszi : )
2011. márc. 12. 18:04
 1/3 A kérdező kommentje:
bocs titkos ügynök :) nem titokügynök :)
2011. márc. 12. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:
tudomásom szerint minden országnak kellene legyen titkosszolgálata.és az olyan mint az fbi.de ne képzeld h olyan ügynőkök mint a filmekben h egymaga kinyír egy egész hatsereget mint chuck norris.
2011. márc. 14. 18:12
 3/3 A kérdező kommentje:
nem én nem úgy képzeltem el :D én vhogy úgy h nyomozok vkik után meg ilyenek :D tom ahhoz sokat kell dolgoznom meg minden
2011. márc. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!