Mit akarsz tanulni, megtanulni?
Kétértelmű a kérdés igazából. Mert ez értelmezhető úgy is, hogy mi az amit mindenképp megszeretnék tanulni az életben. DE lehet olyan is, hogy ki hol szeretne továbbtanulni illetve. Kérlek kedves kérdező pontosíts kicsit.
Amúgy a válaszom, és bocsi az off-ért : Megszeretnék tanulni spanyolul,japánul és kínaiul. Illetve zongorázni és gitározni. Utóbbinak most álltam neki egy hónapja.
Az osszes tananyagot az orvosin :))) pf most fogjak bnoim osszerakni egymasra az anatomiai szigorlathoz kello konyveket lefotozni es felrakni facebookra ugh...
Amugy: angol orvosi nyelv, nemetbol ujra beszelni, francia, kinai- most tanulom is az egyetemen, japan, orosz - ebbol 3 ami majd 20-oneves koromra marad... Nah de a nyelveket ugyis szeretem.
Szeretnek ujra hegedulni, 3evesen kezdte
Es 10evesen hagytam abba -.-
Zongorazni - nem tanultam de hegedu ora elott neha zongoraztunk is, hat kottat anno tudtam olvasni...
Jobb agyfeltekes rajzolas :)
Ilyesmik erdekelnek jelenleg.
Ezek jók! :)
Írjatok még!
Semmit!!!Hülye akarok maradni...:):):):)
Amúgy énekelni szívesen megtanulnék,mert abszolút nem tudok..ez gáz??
Miért jó hülyének lenni?:) Valami magyarázat csak van rá.
Éneklés, dícsértes!
Na nézzük:
Nyelvek: Spanyol illetve japán
Zsonglőrködés: Karspirál kontakt trükk... bár előtte az egyensúlyi pontokat meg az egyszerűbb gördítéseket kell.
Egyéb: Ehetőt főzni... hírhedt szakács vagyok :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!