Melyik korban élnétek a legszivesebben?
Régen az embereknek még volt rendesen feladatuk, és nem a tv előtt vakarták a töküket... Érdekes módon nekem nincs tv-m, és egyáltalán nem unalmas az életem..
Én egyébként szívesen születtem volna 1960 körül, hogy átéljem a jó kis 70-es, 80-as éveket. De 1850-1900 sem rossz, jó dolgok történtek akkor a művészetet nézve.
Apropó TV! Nagyanyám mindig azt mondta, hogy régen azért született olyan sok gyerek mert nem volt TV. Elgondolkodtató! Látok benne némi igzságot.
És igen akkor még minden embernek megvolt a maga feladata, tette mindenki a dolgát ahogyan kell. Most a csomó léhűtő csak azt nézi hogy kit hogyan lehet lehúzni és átvágni. A technikának köszönhetően nő a munkanélküliség és ez nagyon sok rossz következményeket szül. Lassan nem lesz középréteg. Vannak a szegények és vannak a gazdagok. Hála a modern kornak.
Igaza van az egyik válaszolónak aki azt mondta, hogy akkor még nem volt olyan jó az orvoslás. DE nem volt ilyen sok mű dolog ami a sok nyavajáinkat okozza. Gondolok a csomó E-betűre, sugárzásra.... sorolhatnám a végtelenségig.
Tényleg nagyon elgondolkotató!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!