Melyik név tetszik a legjobban ezek közül?
Figyelt kérdés
Erzsébet
Mária
Julianna
Katalin
2011. márc. 11. 00:29
1/20 anonim válasza:
egyikse,de ha választani kell 3,4
2/20 anonim válasza:
Nekem sem esetem egyik sem, de a Julianna szerintem szép, és nem ódivatú, mint a többi. Félreértés ne essék, nincs bajom az ódivatú nevekkel, csak ezek épp nem tetszenek.
4/20 anonim válasza:
Julianna, vagy esetleg Katalin.
5/20 anonim válasza:
Erzsébet,de biztosan becézve hívnám a gyerekem Elizaként vagy Liziként...
7/20 anonim válasza:
Mária a legszebb. Nem baj, ha nem a legújabb nevek, attól még lehetnek szépek. Új névből, főleg amerikai nevekből már úgyis annyi van.. 12 egy tucat
8/20 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik, de az Erzsébetet biztos nem Erzsinek/Bözsinek becézném.
9/20 anonim válasza:
A Katalin és a Julianna gyönyörűek :).
10/20 anonim válasza:
Nekem egyik sem jon be. A Julianna-val a bajom h Juli-nak vagy Juliskanak fogjak becezni es az olyan parasztos.
Erzsebet az tul kemeny nev egy kislanynak. Az angol megfeleloje sokkal szebb, sokkal lagyabb, h Elisabeth.
Katalin-bol a 70-es evekben rengetek szulettek. annak az ujabb valtozata a Kata, rengeteg van belole.
Maria meg szimplan nem tetszik. Az en nevemet allandoan evvel a nevvel kevertek es en baromira utaltam. Meg ugy becezik MAriska, vagy MArika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!