Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megszabad adni egy külföldi,...

Megszabad adni egy külföldi, nem rég ismert barátnak a lakcimet?

Figyelt kérdés

akar vmit küldeni nekem postán és akkor megadtam a lakcmiememt majd utána mondta h most elkell mennem meghogy holnap dumálunk d enem is jó majd szombaton tud fönntlenni.

ez most volt....és ez nekem gyanus. nagy hülye voltam. de ebből lehet valami bajom hogy megadatm a lakcimemet? visszatud élni vele???????értitek hogy értem...előre is köszi

2011. márc. 10. 20:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

jolvan köszi a válaszokat igazatok van. több adat nem is lessz! de hát ez az első nekem.

és azota a csávo nem is jelentkezett????

2011. márc. 10. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Te lattad mar ot az o kamerajan keresztul? Ha neked nincs is kamerad, de neki van, akkor neked latnod kellett volna mar ot. Ha nem, akkor - hat nem tudom.

Az biztos, hogy nem jo megadni a lakcimet es semmilyen szemelyes adatot, senkinek, akit a neten ismertel meg, ha akar kuldeni valamit, postafiok vagy munkahely cime (ha olyan a munkahely)

2011. márc. 10. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
fuu de hülye vagy, simán kirabolhatnak. vegyél egy viperát amíg nem késő, és maradj otthon.
2011. márc. 10. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!