A SKINHEAD-ekbe, miért nem kötnek bele a fekete bőrű emberek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 15:41
3/11 anonim válasza:
Mert tesznek rájuk és úgyis tudják hogy nem lehet őket meggyőzni. Azt meg nem lehet rájuk mondani hogy gyávák és azért nem, mert eléggé temperamentumos népek a feketék. Én csak a saját ismerőseimből indulok ki. Egyébként rendes srácok csak kissé nagyra sikeredtek és velük se szoktak kötekedni se fehérek se cigányok se egyebek.
5/11 anonim válasza:
Nem süllyednek le az ő szintjükre.
6/11 A kérdező kommentje:
Hogy a cig@nyok nem süllyednek le az ő szintükre?
2011. márc. 9. 15:52
7/11 anonim válasza:
1: Ki mondta, hogy nem kötnek beléjük?
2: Azért, mert valaki fekete, még nem kell megvernie a skinhead-eket, ez nem oda-vissza működő játék.
8/11 anonim válasza:
A skinheadek-ről a köznép kialakított egy véleményt,mi szerint mi rossz/vandál emberek vagyunk,de ez nem igaz mi nem tudjuk tétlenül nézni, hogy az országot ellepik a fekete majmok illetve bevándorlók. Magyarország fehér volt és az is lesz!
9/11 anonim válasza:
De,belekötnek. :) Én a buszon voltam már "converse bakkancsos" illetve "kommunista rásszistá". Elég érdekes szókapcsolatokat alkottak,de hidd el,belénk is belénk kötnek. 15en voltak,én egyedül, megmondtam hol szállok,jöjjenek nyugodtan,és elkezdtek a családdal fenyegetőzni,hogy majd ez meg az megver. 17 éves,lány vagyok....ez sokat elárulhat ;)
10/11 Gyurix120 válasza:
sztereotipák és igy tovább csak képviselnek valamit amiben én egyet értek a skinheadekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!