Szerintetek az eü dolgozók nem érdemelnék meg a korkedvezményes nyugdijat? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Igazából a szűkebb családomból mindenki egészségügyis, szóval látom mit csinálnak. Komoly, felelősségteljes munka, de a jelenlegi demográfiai mutatókkal (sok idős, kevés fiatal, nem beszélve a nagyszámú fiatal, de nyugdíjas emberről) ebből nem lesz semmi. Ráadásul vannak azért eltérések, egy baleseti sebész munkaköre komolyan eltér pl. egy bőrgyógyászétól, szóval akkor már ott is differenciálni kellene/lehetne...
Meg akkor mondjuk kérhetnének a repülőgépszerelők, a liftszerelők és mindenki akinek a munkáján emberek élete múlik.
Értem,hogy mire gondoltok.
Én igazából abból a szempontból közelitem meg ezt a kérdést,hogy:éjszakázás,felelősségteljes munkakör.
Igazából nem látok különbséget az éjszaka járőrőző rendőr,és az éjszaka mütöben álló személyzet között.
Persze,nem mindegy,hogy baleseti sebész,vagy reumatológus valaki,ez is igaz.
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!