Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kb mennyibe kerül egy születés...

Dorina1998 kérdése:

Kb mennyibe kerül egy születésnapi buli?

Figyelt kérdés

14-13 évesek lesznek és 15-en leszünk.

Házi buli lesz!!! :D

2011. márc. 3. 19:06
 1/5 böiler ***** válasza:
9%
Úgy számolj, hogy egy sör kb. 260 Ft. Egyéb turpisságok viszont 2000/g-ben mennek. De tudhatnád, volt a híradóban.
2011. márc. 3. 19:10
 2/5 böiler ***** válasza:
50%

Na jó. Lásd mekkora arc vagyok, pontosan megmondom neked. Az árak a helyi dílertől függően változhatnak.

Na szóval. Lesztek 15-en. Tegyük fel, hogy 6-an cigiznek. Az azt jelenti, hogy egy buliban fejenként elmegy 2 doboz cigi. Számoljunk mondjuk egy olcsóbb márkával, legyen kék multi. Azt hiszem az most 590Ft. Vagy 570. Nem tudom. Szóval:

7080 Ft

Oké, de inni is kéne valamit. Válasszunk sört. A sznobok majd isznak mást. Én ilyen bulikban a Soproni-Borsodi kettőst preferálom. A helyi kocsmában egy üveggel 260, számoljunk ezzel. Mit tudom én, mondjuk 12-en isznak. Fejenként legyen 5 sör.

15600 Ft

De mivel ti már nagyfiúk és nagylányok vagytok, nem áll meg itt az élet. Főleg, hogy először engedték meg, hogy ott aludjatok egymásnál. Így hát kell fondorlatos cigaretta is.

Szerintem abban benne lenne olyan 6 ember. Akkor legyen 1g.

2000 Ft

Meg persze kaját is vesztek. Ahhoz viszont nem értek.

(Meg vegyetek bort, kólát, vodkát, és még több cigit.)

Remélem segítettem abban, hogy a magyar populáció növekedjen.

2011. márc. 3. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
15-20.000ft,de attól függ,mennyit akarsz rá költeni lehet többet,kevesebbet.
2011. márc. 3. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, miért ír mindenki sört meg cigit???? 13-14 évesek!!! Én is annyi vagyok. De az mind1.

Tehát:

1. ha házibuli, akkor biztos kell valami díszítés meg ilyesmi, számoljunk ezekkel:

100 lufi: 1000 Ft

Papír lámpások, különböző papír díszek: 1000 X ahányat akarsz (mondjuk ha 10 lámpást meg mittoménmit akarsz, akkor 10 000)

2. Ital:

a) gyümülcslé: (tegyük föl, hogy Sió) 220Ft/liter

mi egyszer 4-en voltunk és megittunk 5 liter (és ez csak kb 3 óra alattvolt), ami azt jelenti, hogy ha mondjuk nektek is 3 órás lesz és 15 ember, akkor kb 20 liter lenne,de más üdítő is lesz, tehát akkor csak mondjuk 15 liter

15 X 220 = 3300 FT

b) valami szénsavas üdítő

számoljunk az átlaggal, kb 400 FT / liter

mivel a gyümölcséből már van, ezért ebből is csak kevesebbet veszünk,pl 10 litert

4000 FT

c) egyéb italok

Nem tudom, miket akarsz még, de ha sört, akkor ez előttem levőek már leírták (de nem hiszem hgoy sört akarsz...)

3. Étel

a) ha ilyen chips-ek meg chio dolgok vagy ilyesmi

emberenként tegyük föl, hogy megeszik 1 doboz/ zacskó valamit, átlag az 450 FT (mert mondjuk a Party Mix az 630, de a chips, az meg 240)

450 X 15 = 6750

b) ha házilag készítesz szendvicseket

mondjuk mindenki megeszik 2 szenvicset, ehez kell zsömle, ami legrosszabb esetlen 10 Ft / db (7FT szokott lenni), tehát 10 X 15 X 2 = 300 FT

ehez még van a vaj, 2 tégely bőven elég lesz 1000 FT

és még a többi hozzávaló: kb 3000 FT

Tehát 4300 FT

c) Ha rendelsz valamit, akkor annak csak te tudhatod az árát....

3: egyéb kellékek

a) papír tányérok, műanyag poharak, evőeszközök

Papír tányér 30 db-os: 700 Ft

Műanyag pohár 300 Db-os: 500 FT

műanyag evőeszközök: kb 1500Ft

b) papír terítő vagy valami fedő dolog: kb 2000 FT / db, ahány asztal van, annyiszor szorozdmeg

Nem tudom, ennyi elég-e neked, mert nem írtad, hogy miket akarsz...... a programoktól is függ.... de remélem segítettem (ja, az árak valósak, mert én mindig nézem....)

2011. márc. 3. 20:38
 5/5 böiler ***** válasza:
Úristen. Nem érzed az iróniát. MUHHAHAAAHAHAA
2011. márc. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!