Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítene valaki (zaklatás)?

Segítene valaki (zaklatás)?

Figyelt kérdés
Fenti szomszéd folyamatosan zaklatja a családunkat, minden reggel és ste folyamatosan dörömböl az alvó gyerekünkre. Nem tulajdonos, a nője házában élősködik, viszont egy kigyúrt tahó!
2011. márc. 1. 11:51
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Olyan határozott, magabiztos fellépésű ember(eke)t keresek akik segitenének levakarni ezt a tahót a családunkról.

Közös képviselő egy nulla, csak a pénzét veszi fel. Rendőrség erre nem jön ki, mert nem folyik vér.

Budapestiek vagyunk, ha valaki segitene, nagyon megköszönném.

2011. márc. 1. 11:54
 2/20 anonim ***** válasza:
De miért csinálja ezt?
2011. márc. 1. 11:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Ez nem zaklatás, szerintem fogalma sincs róla, hogy zavarja a gyereket, simán csak hangosan járkál vagy kalapácsol vagy tudom is én, de ez legeslegfeljebb csendháborításnak megy el, jogilag annak is csak este 8 után. Menjetek fel és beszéljetek vele, hogy próbáljon meg halkabban lenni,mert szegény gyerek nem tud aludni miatta vagy ilyesmi.
2011. márc. 1. 11:57
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Szépen megfogod magad,a gyerekeket,és bemész a rendörségre FELJELENTÉST TENNI.Az nem ugyan az a rendörség kihivásásval.Ha te úgy érzed,hogy ez az ember zaklat,jelentsd fel.Na de miért csinálja??
2011. márc. 1. 11:58
 5/20 tetris ***** válasza:
Mi lenne, ha visszadörömbölnél?
2011. márc. 1. 11:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
"Rendőrség erre nem jön ki, mert nem folyik vér" ... aha... Ezt gondolom, a rendőrségtől hallottad, és így, ezekkel a konkrét szavakkal. Ja.
2011. márc. 1. 12:01
 7/20 anonim ***** válasza:
Családon belüli erőszakra nem reagálnak, amig nem folyik vér. Erre igen. Hivd csak ki őket.
2011. márc. 1. 12:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Bergyilkost keresel itt?!
2011. márc. 1. 12:08
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem bérgyilkost keresek! Mivel én már voltam fent (3éve akkor még terhesen)és a pasas rögtön "elszaladt" otthonról, csak a nőjével tudtam beszélni, aki mindent tagadott..Egymagam hiába megyek fel, egy ilyen kétajtós primitiv tahó lehet hogy a falhoz is vágna...

Amennyire itt Bp-en nem érdekli az egyik embert mit csinál a másik, ez könnyen előfordulhat.

Azért csinálja, mert unatkozik, nem tud magával mit kezdeni és rájött hogy ez milyen jó móka, más alvó gyerekére verni a falat...NEM DOLGOZIK,a nője tartja el.

Ha felszólok, állitom ki is veri...

Amúgy persze mi is hibásak vagyunk: a kisgyerek zajjal jár, és sir is. Persze ez zavaró, meg is értem. Akkor dörömbölhet, amikor a gyerek csapdos, sir. DE NEM! Rájött hogy ezzel nem ér el semmit, hanem akkor az igazi vagdosni a széket,bútort stb ha már alszunk.

2011. márc. 1. 12:14
 10/20 A kérdező kommentje:

Ha egyszer fordulna elő egy héten vagy kétszer, hogy vagdalkozik, dörömböl, kopogtat, akkor azt mondom, elviselem. DE ez meg már 3 éve MINDEN ÁLDOTT NAP, MINDEN ÁLDOTT REGGEL!!!

Azt gondolom, senki nem szeret arra ébredni, azzal feküdni hogy a kedves szomszéd veri rá a falat.

Férjem reggel korán megy dolgozni, a tahó nője is, aztán mivel már jóformán mindenki dolgozik, hát szabad a pálya.

Lehet más gyerekére, családjára izgulni büntetlenül.

2011. márc. 1. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!