Ki tud segíteni? Valaki ezt a zenét ismeri?
Egy komolyzenéről lenne szó.A barcelona meccsei előtt szokott lenni, ami egy gyászzene az elhunyt barca játékosok emlékére szokott menni, egy lassú, hegedűs zene. Fontos lenne, már nagyon régóta keresem.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.:)
Köszi

na názd innét letölthetted:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszi, még mindig imádlak, le is töltöm majd, de most mennem kell sörözni és dartsozni.:)
Okés, akkor a söröket majd állom.:))
Hahóka!Balf@sz vagyok, nem tudom letölteni.:)
Nagy kérés lenne, hogy letöltenéd és elküldöd nekem?
Dobok privit, hogy tudd, hova kell.:))
Ja nem lehet neked privizni, úgyhogy ha nem nagy fáradtság, töltsd már le nekem és írj privit, holnap válaszolok és tudni fogod hova küldd.:)
Ja és köszi, meglesz.:D

na figyelj kislány!!
rákatt a linkre kidobja az oldalt és van egy olyan kék színü gomb amin azt írja h dowload now arra ráklikkelsz majd egy másik oldalt kidob és pát másodpercet számol majd az oldal megfogod látni...és amikor 0hoz ér akkor kicsivel felette kidob egy olyan szót h download file now rákatt kidob egy kicsi szürke ablakot ott rákatt az ok gombra és már tölti is:)
Köszi, meglett csak először egy másik downloadra kattintottam.:)
A másik zenét meg kiírom új kérdésbe, hátha valaki még ráakad.:)

akkor jó! a másik zenét is kerestem minden hogy magyarul is angolul is de semmit sem találtam róla...spanyolul meg netom:D megnéztem pár barca rajongói oldalt de ott se volt semmi arról a számról..sajnálom :)
amugy hajrá MAN UTD:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!