Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én vagyok a hülye vagy ti sem...

Én vagyok a hülye vagy ti sem értitek a felháborodását?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel és egy másik barátnőmmel ültünk bent a suliban délután,a legjobb barátnőm Z pedig lekisérte az egyik barátnőjét.Mondván hogy mindjárt jön..ültem fél órán keresztül ott,de senki sem jött..nekem pedig már indulnom kellett haza,mert ő bejárós ,de én mire hazaérek gyalog elég hosszú idő,szóval úgy voltam vele,úgy is jön mindjárt.

A másik barátnőmnek énekkari próbája volt,így bement,de kiküldték az óráról,és akkor találkozott Z-vel a legjobb barátnőmmel,aki felháborodva kérdezte,hogy hol vagyok?!

Csakúgy itt hagytam a táskáját,na majd ő is ezt fogja csinálni..mit képzelünk magunkról..ő is bevihette volna magával..meg hogy mi vagyunk a hibások..

Mikor itthon kérdeztem tőle telefonon,hogy miért én vagyok a hibás,hiszen meg van a táskája,senki nem volt a folyosón..különben is én vártam rá..félórát és nem pár percet.

mire ő azt mondta,hogy nem én vagyok a hibás nem tehet róla ,hogy mindent magamra veszek...

meg mindketten beszélünk össze vissza..haggyuk békén..

aztán kiírta,hogy PFFF MÉG NEKTEK ÁLL FELJEBB MI?

Szerintetek jogos a felháborodása?

Miért ilyen utálatos..ma még én segítettem neki a dolgozatban is..ha nem segítek karó..és utálatoskodik..a helyében elgondolkoznék..16/L

2011. febr. 28. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
sok a dráma , amúgy nem te vagy a hülye ebben a helyzetben
2011. febr. 28. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

En leadtam volna portan a taskajat es dobtam volna egy smst vagy bevittem volna az enekkarra vagy hova.

Hat kicsit fel lett fujva, de megjegyzem en se szeretem ha rabizom vkire egy taskam es otthagyja... ~.~

Nekem egyszer a laptopom hagytak az egyetem folyosojan amikor megkertem oket hogy maradjanak mar ott vele es csak akkor vettem eszre amikor az eredmenyhirdetes hirere ok is ott alltak mellettem hat majdnem szivrohamot kaptam es rohantam vissza... Vajon kifizettek volna a 150ezret ha vki elviszi?

Problemamegoldasbol bukta...

Monejuk en nem felorara mentem el.

De egy smst lehetett volna dobni hogy mennenek.

Jah egyszer meg vmi padon hagytak a cuccom arra is haragudtam...

2011. febr. 28. 21:52
 3/4 A kérdező kommentje:

nem kért meg rá,hanem azt mondta mindjárt jön..:S

a telóm nem volt nálam.)=

2011. márc. 1. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ok, a 2.-nak igaza lenne, de ha a barátnőd azt mondta, hogy mindjárt, akkor legközelebb menjen is mindjárt.Ennyi, ezen ne filózz, majd lenyugszik. Vagy nem. De mindenképpen ő a hülye, nem te.
2011. márc. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!