Justin Bieber benne lesz a Vámpírnaplókban? :S
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 19:24
1/9 anonim válasza:
Benne. Miért olyan nagy baj?
Nem h örülnél neki.
Fel nem tudom fogni mi nem tetszik abba a szegény gyerekbe 1ik embernek sem. Mit vétett nektek?
18/F
2/9 anonim válasza:
Az előzőnek láthatóan nagyon szimpatikus Bíborka...de Ő most ott mi lesz? Ugye öt perc alatt kimúló áldozat?
3/9 anonim válasza:
Első válaszoló, szegény drágaságom, olyan meleg, mint a kályhacső.
5/9 anonim válasza:
Én nem nézem a Vámpírnaplókat szal m1 ..de jobb lenne ha nem lenne Bíborka benne sokan örülnének neki és nem kéne több cikket olvasni róla:D
6/9 anonim válasza:
Remélem nem..:/
Vagy csak gyorsan öljék meg xD
7/9 anonim válasza:
ha be rakjűk a b*zi bíbört nállam a vámpírnaplók örökre elvágja magát xD pedig nagy kedvencem :DD
9/9 Szuzy2 válasza:
Én azt olvastam, h a rendező nem akarja beletenni, mert nem hírességet akar, hanem képzett színészt a szerepre. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!