Adsz itt annak a véleményére, akinek a válaszai 60% körül vannak?
Figyelt kérdés
Tehát, akinek pl. ez van kiírva a tanácsa alá: "A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad."2011. febr. 27. 14:18
1/8 anonim válasza:
hát a 80, vagy az felettinek jöbban örülök, de lehet, hogy egy témakörben pont jót mond.... egyébként ez itt nem tudósklub...tudod.
2/8 anonim válasza:
A sajátomra adok, mert mindig jót válaszolok. Csak a stílusom miatt folyton lepontoznak :D
3/8 anonim válasza:
Soha nem nézem meg,hogy hány százalékos a válasz írója.
Szerintem nem minősíti.
Most lehet,hogy egy 11 éves kislány 87% egy idősebb,tanult ember meg 60%-os és mégis több,mindent tud csak talán több válaszhoz ír és így jobba pontozzák lefele.
Nem erre adok hanem a fogalmazás,helyesírás meg úgy általánosságban..
4/8 anonim válasza:
Én adok mindenki válaszára, mert sajnos néhányan itt olyanok, hogy ha egy kérdésükre nem mellettük foglalsz állást (pl kit utálsz a VV-ból, Bécit vagy Alekoszt, mert én Bécit?), és te azt írod, hogy Alekoszt utálod, akkor lepontoz...nem mindig tükrözi szerintem a válaszaid helyességét ez a százalék, itt sok minden pofára megy. :) szerintem
5/8 anonim válasza:
Az mindegy...
egyrészt, mert sokszor azt pontozzák le, aki szembemegy a néppel. És lehet, hogy pont neki van több igazsága.
Másrészt, van, akinek mániája a lepontozás.
Meg úgy amúgy is....
Nem mond szinte semmit a %.
6/8 anonim válasza:
elolvasom a válaszát,és ha ésszerűnek tartom,akkor adok rá.sokan csak azért pontoznak le vkit,mert nem tetszik nekik az illető véleménye,függetlenül attól,hogy hülyeséget írt-e vagy hasznos választ.
7/8 anonim válasza:
elég naivitásra utal ha valaki egy szám miatt nem veszi komolyan azokat a válaszolókat
8/8 anonim válasza:
Igen adok,én egy tanult ember vagyok,mégis 58%-os vagyok,egy válasznál az ember a saját véleményét írja le,ami a másiknak nem biztos,hogy megfelel és leponztozza,tehát a százaléknak a tudáshoz semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!