Mit szedhet? (Pattanásokra)
Egyik angolos csoporttársam arca nagyon pattanásos volt év elején... mostanra meg tök szép lett, már csak annyi van amit alapozóval szépen el tud fedni. Nekem is kicsit pattis az arcom (mondjuk közel sem annyira, mint az övé volt), és kíváncsi lennék, szerintetek mit szedett rá? (Egyik barátnője véletlenül kikotyogta, hogy bőrgyógyászhoz jár, de nem akart elárulni többet, mert hogy kérdezzük az illető lányt...) Hétfőn megkérdezem suliban, de addig is érdekelne, szerintetek?
15/L
sztem élesztőtablettát.
az nagyon szépen helyrehozza a bőrt.
Köszi!
Második válaszoló: tehát 1 hónapig szedted, és azalatt rendbe jött a bőröd? És utána nem pattogott ki újra?
Írjatok még, ha tudtok! Előre is nagyon szépen köszönöm.
szia én is úgyan így voltam mint az angolos padtársad alig teltel kis idő és az arcom a csúnyapatanásoktól teljesen megszünt s semi heg nem maradt utána
de én ha patanásról van szó mindig a Zinerytet használom és eztcsak este használom arcmosás után!
:)
7 hónapig szedtem azt a gyógyszert. 1 hónap után már jelentős változás látszott a bőrömön. De soha többet nem szedném azt a gyógyszert. Sok rossz mellékhatása van. 19 évesen szedtem egyébként. Megérte, de sok a rizikó. Azóta is van pattanásom, de jóval kevesebb.
Második válaszoló (30/N)
20:17
mik voltak a mellékhatások?
hízás stb?
Dehogy híztam. Pont, hogy fogytam. Hámlott a bőr az arcomról, volt, hogy a számban a nyálkahártya is hámlott. Nagyon fáradékony voltam, képes voltam akár állva is elaludni. Rengeteget ettem, de mégis fogytam. Állandóan éhes voltam. Fényre nem lehet menni, ha ezt a gyógyszert szeded /szoli, napozás tilos!/ És oda kell figyelni, hogy mit eszel, mert rengeteg az A vitamin ebben a bogyóban.
Vérvételre kell járni havonta, mert a májat károsíthatja.
Itt leírják, hogy mik a mellékhatások, manapság már nem is nagyon írják fel ezt a gyógyszert. Főleg tiniknek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!