Anime rajongok lesz Skip Beat! 2. évad?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:33
1/27 anonim válasza:
Biztos lesz mert az első évad utolsó része végén írta h. "next stage is"ami hasonló a "to be continued"-re.
2/27 anonim válasza:
Nem tudom pontosan ,mert valaki azt mondja nem lesz valaki azt, hogy biztos hogy lesz. Remélem lesz mert nagyon jó anime
3/27 anonim válasza:
Az első évad szinte ( teljesen?) pontosan követte a mangát, minden esély megvan a 2. évadra, könnyen lehetne folytatni, de sajnos híreket én sem tudok.
4/27 anonim válasza:
Valószínűleg lesz legalábbis én ugy hallottam folytatni fogják
5/27 Rekkencs94 válasza:
Sziasztok! Azóta se jelent meg a 2 évad?
6/27 anonim válasza:
Sajnos semmit sem tudni rola pedig 2016 van :| én személy szerint nagyon igatott vagyok mert most olvasom a mangát és WooooW azok a jelenetek *-*
7/27 anonim válasza:
Lesz második évad amerikban pénzt gyűjtöttek az elkészítésére és sokkal többet mint gondolták ezért befejezzik a Shigatsu Team oldalon ott a cikk ott még a mangát is fordítják :D
8/27 anonim válasza:
Sziasztok, engem iy érdekelne a 2.évad, az utolsó válaszoló írta, hogy elvileg lesz, de az nagyjaból mikorra várható? Amúgy a mangát is olvasom, és imádom 😍😍😍, de animében is érdekelne a folytatás, szóval ha valaki tud erről bármit akkor az ha lehet akkor majd írjon, előre is köszönöm. :)
9/27 anonim válasza:
Ennyi év után lehet, hogy lesz? :o
Egyébként nekem nem tűnt túl befejezetnek..:/ De azért jó anime:D
(Legyen már egy 2018-as válasz is)
10/27 MintoMimi válasza:
Csak, hogy meg legyen a 2018-as válasz is: Még mindig nincs 2. éva!!! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!