Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kerheti a cipobolt, hogy a...

Kerheti a cipobolt, hogy a kermi vizsgalatnal az o nevuket irassam a szamlara, mikor en fizetem azt ki?

Figyelt kérdés

mert ok azt csak ugy tudjak majd jol konyvelni allitolag.

a cipoboltban megkertek,hogy ha viszem az NFH-ba vizsgaltatni a cipom,akkor a vizsgalati dijrol szolo szamlat a bolt nevere allitsam ki,a vevohoz az o nevuket irassam be,mert csak igy tudjak konyvelni es nekem visszadni a megelolegezett vizsgalati dijat.nincs ennek valami hatulutoje? hiszen ha a papir a kezukbe kerul,onnantol mondhatjak azt,hogy ok rendeltek a vizsgalatot,nem en,ok mar ki is fizettek az NFH-nak,hiszen itt a a papir,es nem tartoznak nekem a 6500 forintos vizsgalati dijjal.ha birosag ele kerul az ugy,hogyan bizonyitom,hogy igazabol en voltam a megrendelo a vizsgalatra?

2011. febr. 24. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt ott kellene + kérdezni,mikor beviszed.Ők csak tudják mi a helyes.
2011. febr. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!