Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt lehet ilyen formában? Ez...

Ezt lehet ilyen formában? Ez így rendben van?

Figyelt kérdés

A munkáltatóm 8 órába jelentett be, de nem hivatalosan 13 órát dolgozok. A 13 óra hosszára kétszer 10 perc "cigiszünetet" ad és fél óra étkezési szünetet. Felszolgáló és pultosként vagyok felvéve. Mivel a hely forgalma igen gyér, folyton takarítani kell. Leülni nem lehet. Egyébként vidéki, nem első osztályú, kultúrált hely, de semmi extra...

Ezt megteheti, mindenféle következmények nélkül? Leginkább a szünetekre és a kajaidőre értem..13 óra alatt normális ember eszik 3 szor, négyszer, illetve ez a két cigiszünet is érdekes. A takarítással gondom nincs...ha nincs forgalom valamit csinálni kell...de a nem ülhetsze le, na azzal már annál inkább!Aki ért ehhez, az tudna támpontot adni, hogy esetleg szembe tudjak szállni a főnökséggel?

2011. febr. 23. 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:
nem, ez illegális, szerintem beszélj vele, és ha nem változtat, értesítsd a megfelelő hatóságokat.
2011. febr. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!