Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi változás lenne körülbel...

Mennyi változás lenne körülbelül? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk holnaptól leteszem a cigit és elkezdek komolyabban étkezni, mivel a cigi nekem eléggé csökkenti a kaja utáni vágyat, és folytatom a kondizást csak rendszeresítve és sűrűbben, 1 hónap alatt mennyi változás tapasztalható körülbelül? mint külsőleg, mint kilóra. Még annyit hozzátennék hogy volt olyan hogy 2 napig nem gyújtottam rá és egész nap ettem mint a barom, cigivel meg sajna nem. Amúgy olyan 55-58 kiló lehetek és 168 magas. Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2011. febr. 23. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Attol függ,nem biztos hogy hízni fogsz de kel valamit sportolj ,kondizz,vagy kocogj naponta 1 órát.
2011. febr. 23. 18:52
 2/2 A kérdező kommentje:
A kondit azt folytatom, mert eddig jártam, csak voltam beteg is meg minden bajom, de most rendszeresítem, tudom hogy ezt nem tudja megmondani senki és majd meglátom hogy alakul, de azért kíváncsi vagyok mennyi változás lesz, önbizalom növelés lenne ha látnék vmi fejlődést:D
2011. febr. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!