Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16 év körüliek ti mennyit...

16 év körüliek ti mennyit szoktatok a gépen játszani?

Figyelt kérdés
Napi 4-5 óra az sok? hétköznap. mert szüleim szerint sok :S
2011. febr. 23. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

én csak facebookozok, zenéket töltök le és msnezek. játszani nem szoktam.

15/f

2011. febr. 23. 12:13
 2/7 anonim válasza:

Hétköznap eléggé sok. Bár én már 1 éve nem játszom komolyabban játékokkal, csak néha-néha fél órákat.(WoW-oztam :D) De azelőtt nekem is megvolt a hétöznapi 4-5 óra(sőt..) hétvégén meg(sajnos...) egész nap(úgy képzeld el, hogy reggel 8-tól este 10-ig, vagy 12-ig is akár).

Nehogy te is ilyen hibát kövess el, hidd el NEM JÓ!!!

2011. febr. 23. 12:29
 3/7 anonim válasza:

2. vagyok...

De ha úgy nézed, hogy haza jössz sulibol, mondjuk 2 órakor, akkor 5 óra játék 7 óra... Elment az egész délutánod.

18/f

2011. febr. 23. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Játszani semennyit, azon kivül szinte egész nap megy a gép, persze nem mindig vagyok itt.
2011. febr. 23. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:

régen nagy kocka voltam akkor volt hogy le se feküdtem aludni,csak utána következő éjszaka,játszottam egyfolytában.

már kb. 1 éve nem játszom,rájöttem a való élet jobb,csak netezek meg msn.

16/F

2011. febr. 23. 12:56
 6/7 anonim válasza:
hétköznap 2-3 órát vagyok gép előtt... ebbe benne van msn, zeneletöltés, szerkesztés, videóvágás....(nincs benne a házigépelés, filmnézés ebbe a 2-3 órába) hétvégén egész délután, azér is mer blogot szerkesztek, meg kicsit játszok ... az én szüleim szerint is sok kicsit, de nem szólnak bele amíg nem romlanak a tanulmányaim XD
2011. febr. 23. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam játszani.

16F

2011. febr. 23. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!