16 év körüliek ti mennyit szoktatok a gépen játszani?
Figyelt kérdés
Napi 4-5 óra az sok? hétköznap. mert szüleim szerint sok :S2011. febr. 23. 12:02
1/7 anonim válasza:
én csak facebookozok, zenéket töltök le és msnezek. játszani nem szoktam.
15/f
2/7 anonim válasza:
Hétköznap eléggé sok. Bár én már 1 éve nem játszom komolyabban játékokkal, csak néha-néha fél órákat.(WoW-oztam :D) De azelőtt nekem is megvolt a hétöznapi 4-5 óra(sőt..) hétvégén meg(sajnos...) egész nap(úgy képzeld el, hogy reggel 8-tól este 10-ig, vagy 12-ig is akár).
Nehogy te is ilyen hibát kövess el, hidd el NEM JÓ!!!
3/7 anonim válasza:
2. vagyok...
De ha úgy nézed, hogy haza jössz sulibol, mondjuk 2 órakor, akkor 5 óra játék 7 óra... Elment az egész délutánod.
18/f
4/7 anonim válasza:
Játszani semennyit, azon kivül szinte egész nap megy a gép, persze nem mindig vagyok itt.
5/7 anonim válasza:
régen nagy kocka voltam akkor volt hogy le se feküdtem aludni,csak utána következő éjszaka,játszottam egyfolytában.
már kb. 1 éve nem játszom,rájöttem a való élet jobb,csak netezek meg msn.
16/F
6/7 anonim válasza:
hétköznap 2-3 órát vagyok gép előtt... ebbe benne van msn, zeneletöltés, szerkesztés, videóvágás....(nincs benne a házigépelés, filmnézés ebbe a 2-3 órába) hétvégén egész délután, azér is mer blogot szerkesztek, meg kicsit játszok ... az én szüleim szerint is sok kicsit, de nem szólnak bele amíg nem romlanak a tanulmányaim XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!