Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A következőt nem értem: Vader...

A következőt nem értem: Vader nagyúr a birodalom 2-odik embere a császár után, mivel nagyúr ő a császár jobbkeze és akkor a 4-edik részben miért szól rá egy sima moff Tarkin, hogy "Elég legyen vader eressze el"?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 21:28
 1/2 anonim válasza:
régen néztem star wars-ot de én sejtem :D (remélem nem hülyeséget mondok xD ) aki odaszól neki hogy eressze el, gondolom a csillagromboló kapitánya, hiszen ő adta ki a tűzparancsot az Alderaan bolygó ellen. remélem tudtam segíteni :D
2011. febr. 22. 21:41
 2/2 anonim válasza:

Tarkin a Birodalom Első Nagy Moffja, így második embere, a Császár régense. Egy szinten áll Vaderrel, és ő a Birodalmi Külső Kersztszektor( azaz a Peremvidék) főkormányzója. Nem egy egyszerű kapitány.(Ajánlom figyelmedbe a Birodalom Felépítését bizonyos oldalakon, és a Wookiepediát)Vader pedig az Uralkodó tanítványa, és a Birodalom Főparancsnoka.

Remélem kielégítő volt a válasz.

2012. jan. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!