Szerintetek van-e olyan téma vagy akármi, amiről még senki az ég világon nem beszélt?
Nem, mivel ha már létezik ilyen téma, akkor már egyértelműen az aki kitalálta, beszélt róla...
Ez akkora hülyeség tényleg már meg se haragudj!
Szerintem nem akkor hülyeség, mint az első válaszoló gondolja (bár kétség kívül elég nagy hülyeség a maga módján :D )...
1. nyilván van olyan "téma", amit még az emberiség nem tud/nem ismer a világban, arról nem beszélhetett...
2. az "akármi" meg biztos, hogy van, elég, ha a számokra gondolunk, nyilvánvaló, hoy létezik olyan szám, amit még soha senki nem mondott ki... Tehát pl. annak a számnak a számelméleti tulajdonságairól még soha senki nem beszélt :)
Szóval a válasz (szerintem): igen, van :)
Igen, amiről még nem tudunk, arról még nem beszélhettünk. :-)
De levetítve egyénekre, én ma visszaadtam egy talált telefont a tulajnak, tegnap erről a telefonról még nem tudtam, hogy létezik, így tegnap még nem beszélhettem róla, hogy ma mennyire örült ennek a telefonnak valaki, aki nem is tudta, hogy eltűnt, így dupla öröme volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!