Hanyadik unoka tesóig számit az h nem jöhetsz össze vele?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 22:17
2/8 A kérdező kommentje:
biztos? mert összejöttem egy csajjal, és utánna anyu mondja h az bizony nekem 3 uncsi tesom. hát mondom fasza.
2011. febr. 21. 22:24
3/8 anonim válasza:
Elvileg a 2.-at már távolinak mondják. De genetikailag hetedíziglen örökölhetők a tulajdonságok.
4/8 •ß• válasza:
Szaúd-Arábiában a királyi család meg egymás közt házasodik..első,másod,bárhányfokú legyen is az ember..
5/8 A kérdező kommentje:
jó azért ez nem szaud arábia :D
2011. febr. 21. 22:38
6/8 A kérdező kommentje:
és ti mit csinálnátok ha ilyen derülne ki? 3. uncsi tesoval jársz és megtudnád.
2011. febr. 21. 22:46
7/8 anonim válasza:
szerintem a legtöbb európai országban , vagy éppen amerikában ha kiderülne hogy unokatesód akkor már megbélyegeznének , lehet akár 10. is
8/8 anonim válasza:
Engem pont hidegen hagyna az ilyen.. Ha előtte nem tartottam vele a kapcsolatot úgy,mint rokon akkor nem érdekelne ez! Mellesleg van egy saját példám is ezzel kapcsolatban!
Az egyik barátnőmmel már fél éve együtt voltam mikor elérkezett a gimis ballagás. Ott volt mindenki családja ugyebár.. Nos, mit ad isten. A kettőnk családja egymás mellett állt és a papa észrevette az egyik unokatesóját maga mellett. Beszélgettek és kiderült, hogy ő az én barátnőm miatt van ott.. Az apjának volt a nagynénje ez a hölgy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!