Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Difúz ionokból kikenyerezett...

Szo_ba kérdése:

Difúz ionokból kikenyerezett csirkekoncentrátum elérése lenne a célom oly módon, hogy a szárnyas csigolyái ne sérüljenek, ugyanakkor a koncentráció aránya megegyezzen a csirke pH. értékével. Hogy lehetne ezt elérni?

Figyelt kérdés
Minden le lett írva a fentiekbe! :)
2011. febr. 21. 21:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lehetne megnézni a Ph értékét?

Dr. Kiss Béla

2011. febr. 28. 19:54
 12/27 A kérdező kommentje:
Mély tisztelettel jelezném, hogy pH értéket igen is lehet mérni élőlényeknél! Az átlagos emberi vér pH értéke 7,35 és 7,45 között van!! A kérdés pedig továbbra is él!
2011. febr. 28. 20:00
 13/27 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy meg lehet mérni,a kémia nem a szakterületem,nem orvos doktor vagyok.DE OLYAN,HOGY DIFÚZ ION AKKOR SINCS,ÉS OLYAN SZÓ SINCS,HOGY KIKENYEREZETT.Üdvözlettel:Dr.Nagy Krisztián

Egyébként,az aki előttem válaszolt az egész biztosan az degenerált rohadt idegbeteg állat aki engem le taknyosozott.

A kérdezőnek továbbra is legmélyebb tiszteletem.

2011. febr. 28. 20:09
 14/27 anonim ***** válasza:

Nincs igazad, téged valaki kikenyerezett!

Miért is fogadja el a kikenyerezett szót a program?? Miért nem húzza alá pirossal? :P

Dr. Prof. Klavgyijevics Nyikolajevics FERI

2011. febr. 28. 22:09
 15/27 Olga néni ***** válasza:
Milyen az, ha valaki taknyos? Az fáj? Mert ha nem, akkor mit prüszköltök miatta? Na. Taknyos és kész. Vagy nem az. Kit érdekel. Egyébként a kérdező nagyon humánus, mert nem akarja, hogy a csirke csigolyái sérüljenek. Tetszik. Én egyébként a mustárgázt javaslom, ezt használták az első világháborúban, de kikenyerezés tényleg az nincs tisztelt professzor úr! Ez valami elírás lehet, kedves kérdező!
2011. márc. 1. 00:19
 16/27 Olga néni ***** válasza:
Ja, és a legmélyebb tiszteletem mindenkinek! Úgy látom, ezt mindenhova oda kell írni! Taknyosok!
2011. márc. 1. 00:21
 17/27 anonim ***** válasza:
Taknyos.
2011. márc. 1. 13:25
 18/27 Olga néni ***** válasza:
Jó, jó, de mi lesz a csirkével? Ha taknyos, ha nem.
2011. márc. 1. 19:40
 19/27 A kérdező kommentje:
Először is ismét köszönöm a kommenteket! Az, hogy difúz, az hogy ion, olyan szó/értelem igen is létezik a kémia világában. A szó, hogy kikenyerezett egy régi/mai használatos Magyar szó, mely jelentése "kivont - kiextrahált". Olga néne mustárgáza se rossz, ez egy ideggáz, tüdővizenyőt valamint tüdővérzést okoz...! JELZEM, NEM ÁLLATKÍNZÁSRÓL VAN SZÓ! Fontos kémiai jelenség elváltozása a kérdés!! A taknyosozást kéretik mellőzni! Tisztelettel, a kérdező!
2011. márc. 1. 19:45
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem te a Diffúzra gondoltál,nem a difúzra de ez lényegtelen,a kikenyerezett szó jelentését nem ismertem,már ismerem:D

Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni a kérdésedben.

Üdv:Krisztián

2011. márc. 1. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!