Mondjak le az orvosi egyetemről? (Bővebb inó lent. )
Nagyon jó gimnáziumba járok, biológia-kémia tagozatra.
Eddig egyértelmű volt, hogy orvosira megyek, méghozzá a patológia érdekelne a legjobban.
Viszont nagyon nehezen tanulok. Biztos vagyok benne, hogy az átlagosnál nagyobb szenvedések árán végezném csak el. Ezenkívűl, nagy családot szeretnék, amire egyetem mellett biztos nem lenne elég időm, se pénzem. 30as éveimben meg késő már családotalapítani.
Nagy családhoz, azonban pénz kell, nem is kevés. Az rendben van, hogy a jövendőbelim dolgozna, esetleg jól keresne, de az még kevés lenne, ezenkívűl jó állást is szeretnék.
Arra gondoltam, érettségi után elvégeznék egy boncmesteri képzést, ami nem tudom, mennyire lenne kifizetődő.
Mit gondoltok erről?
család.. pénz..
olyan távoli az egész, szerintem emiatt ne add fel az álmod, márha tényleg az az álmod, hogy orvosira menj, azért szerintem a kettő nem üti egymást :),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!