Meglehet ezt oldani az e-mail gondomat?
Figyelt kérdés
Van 1 mail címem, amire már több ezer levél jött, köztuk sok olyan ami érdekel de már nem tom hol regiztem rá, és a címem mára már kicsit ciki és zavaró ja és bonyolult telefonban stb elmomdani! A leveleim jó lenne ha jönnének továbbra is csak másik címre!Meglehet oldani ezt valahogyan? Újat csinálnék de akkor nem jönnek ezek a levelek!2011. febr. 19. 17:05
1/1 anonim válasza:
szerintem csinálj egy másik e-mailt, amit pl önéletrajzba is be tudsz tenni, a másikat meg attólmég nézheted. én is 2 e-mail címet használok, mindkettőt nézni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!