Mi az ASD jelentése? Facebookon rengetegszer látom ezt.
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 19:54
1/31 anonim válasza:
ennek rohadt sok jelentése lehet eredetileg nevetést jelent de ma már mindenre odaírhatják ha mérgesek ha szomorúak asdasd
2/31 anonim válasza:
Semmi jelentése, kb. mintha azt írná, hogy "..."
3/31 anonim válasza:
az asd általánosságban 3 egymás mellet lévő betűa billentyűzeten. cyber hülyegyerekek körében előfurduló , unaloműzésre használatos értelmetlen msn szleng.
4/31 anonim válasza:
általában nevetéskor használják. a kockák találták ki, mert a legtöbb netes játékot az "a+s+d+w" billentyűkkel kell irányítani. És mivel harc meg lövöldözés meg minden ilyesmi közben elég nehéz leírni, hogy lol vagy hahaha.. ezzel egyszerűsítették :D Nekem így magyarázták, de javítsatok ki ha tévednék :D
5/31 anonim válasza:
:A VAóó
:S Tree
:D Király
egyszóval mindenre lehet használni.
6/31 anonim válasza:
én ugy tudom h semmi jelentése. szal még nevetés se. csak h hozzáakarsz szólni valamihez, de semmi értelmeset nem tudsz, így marad az asd :D
7/31 anonim válasza:
multifunkcionális unaloműző :D
8/31 anonim válasza:
9/31 Havril válasza:
Mi nálunk a suliba azt jelenti: anyád szőrös disznó
10/31 anonim válasza:
Semmi jelentése csak azér ojan menő mert 1 gyerek unatkozott msn-en és ez a 3 betü pont egymás után jött és egyszerü is és gyors is asdasdasdasdasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!