Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek Péntek 13. -ban?...

Hisztek Péntek 13. -ban? Történt már veletek valami furcsa vagy szerencsétlen ezen a napon?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem ez a péntek 13 se nem szerencsétlen, se nem szerencsés. Olyan mint a többi nap, viszont egy picivel jobb, mivelhogy hétvége :)

De tavalyi évben tisztán emlékszem június 13üa pont péntek volt és mivel én nem vagyok babonás nem is féltem egyáltalán. De nem is kellett volna, mert az egyik legszerencsésebb napom volt :)

Deviszont van egy ismerősöm, akivel ma reggel úgy találkoztam hogy össze volt törve az arca. Kérdeztem mi történt elmesélte hogy reggel biciklire ült de rövid útra és még azon a rövid úton is baleset érte. Később meg míg vele voltam csengett a telefonja, s szomorú hírt közöltek. Az édesanyja szintén balesetet szenvedett, autóval, kórházba került. Lehet ez a péntek 13 miatt ? Én nem tudom, de a válaszom tehát, hogy velem semmi furcsa nem történt és nem is igazán hiszek benne,

Kívánom senkit ne érjen szerencsétlenség :)

2009. febr. 13. 15:21
 12/16 anonim válasza:
Hát 2 éve tavasszal péntek 13-án tört el a karom. :S Előtte nem igazán hittem benne, de azóta nem rohangálok péntek 13-án annyira. XD
2009. febr. 13. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:

péntek 13.-án születtem oO

talán az hogy ajándékot találok az asztalon xd

2010. júl. 5. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:

az is furcsa h amíg nem írtam erre a kérdésre választ 13 válasz volt :D

mostmár 14 :)

2010. júl. 5. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:
iden pentek 13-ra esik a szulinapom:)
2010. júl. 16. 01:51
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem is :D
2010. júl. 16. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!