Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol kapható A0-s rajztábla...

Hol kapható A0-s rajztábla vagy Rajzgép? (Komárom megye vagy BP)

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Még használ valaki ilyet???
2011. febr. 16. 10:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdésem, hogy 'Megdöbbentő az A0 rajztábla használata ugye?' hanem, hogy honnan lehet ilyet beszerezni!

Ha esetleg felsőoktatásban jártas ember vagy, akkor biztos nem botránkozol meg kézzel készített féléves feladatok beadásán; ezek szerint nem vagy az.

Mellesleg a kérdésedre válaszolva: Igen, még használnak, sokan, például a szaktársaim.

Üdv

2011. febr. 17. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Már bocs, de 4 éve végeztem a BME Közlekedésmérnöki karán, és már akkor elfogadták a számitógéppel készitett, majd plottolt rajzokat (féléves feladatot). Ezért számomra érthetetlen, hogy 2011-ben kinek van a felsöoktatásban erre TÈNYELEGESEN szüksége.
2011. febr. 17. 10:17
 4/5 A kérdező kommentje:

A mi tanárunk sajnos így kéri a beadandókat, mivel nem egy alkalommal a hallgatók 'copy-paste'-tel megoldották a cad-del készített anyagok beadását. Én sem foglalkoznék vele, de a tanár diktál.

Üdv.

2011. febr. 18. 09:53
 5/5 Füzesi András válasza:
-Nekem van Érden (bp-17km) egy rajzasztalom ami évek óta letakarva áll, dönthető, emelhető, rajzgép nélkül. Állvány+rajztábla. Ha érdekel keress meg.
2011. márc. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!