Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lenne érdemes laknom a 3...

Hol lenne érdemes laknom a 3 hely közül?

Figyelt kérdés

London, Budapest vagy Olaszorszában valahol?

Munkalehetőség,megélhetés szempontjából de a város is lehetne szép,rendezett... Melyikre vall ez leginkább?

2011. febr. 16. 07:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Olaszba mennék. Persze nem utolsó szempont, hogy melyik nyelvet beszéled jól, úgy nem mennék egy országba lakni, hogy nem beszélem legalább közép szinten a nyelvüket.
2011. febr. 16. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha választhatnék, én is Olaszországot választanám. Persze ahogy az előző választ író is említette, csakis nyelvtudással mernék nekivágni.

Viszont én csak ennek az országnak szépsége, klímája miatt élnék ott szívesen, munkalehetőség, megélhetés más kérdés, azt az oda költözés előtt kell úgyis lerendezni.

2011. febr. 16. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol érdemes laknod.

Bivalyröcsögőn is lehetsz boldog ha ott megtalálod a helyed és ott szeretnek és ott fogad el a környezeted úgy a munkában mint a magánéletben.

Nagyvárosokkal szemben főleg ne legyenek elvárásaid mert ott sokkal több magányos boldogtalan ,eltaposott, lélekben megnyomorított ember van.

Olaszország a legszebb de az ottani emberek mentalitása lenyomja.Rendes munkát is nehezen találsz és befogadni sem fognak soha.

Londonban találsz munkát a mikrokörnyezet is elfogad de az angolok soha nem fognak 3 lépésnél közelebb kerülni hozzád és soha nem tekintenek velük egyenrangúnak.

Budapesten létezni nem egyszerű ,de van akinek bejön az a lét mint élet.

Szerintem tök mind1 hol vagy ha elég mázlista vagy és pozitív a hozzáállásod, mert mindenütt jó de a legjobb ...sehol:)

2011. febr. 16. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Budapest kapásból felejtős!

London nagyon különbözhet az olaszoktól, teljesen más a popul. Szerintem elsőre London, aztán majd meglátod.

Sok sikert! :)

2011. febr. 16. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Budapestet választanám (mondjuk én majd azt is fogom).
2011. febr. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!