Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Bakács Tibor Pick szalámit lopott? Miért nincs pénze, mi a foglalkozása? Ha nektek se lenne miből, ti is a TESCO ból lopnátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszeruen csak szerepelni akart, a negativ reklam is jo reklam... mar hany helyre van meghivva :)

Elerte amit akart. Nem akart eltunni a sullyesztoben, ugyes huzas volt :)

2011. febr. 13. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak figyelemfelkeltés volt ez. De ha már tényleg nincs pénze akkor annyi esze lehetett volna hogy valami olcsó kisboltba megy be és nem a legdrágább cuccot lopja el hanem mit tudom én egy zsömlét. Én már voltam nagyon szegény, de sose tudnék lopni, viszont ha éhes az ember akkor sok mindenre képes.
2011. febr. 13. 22:37
 3/7 anonim válasza:
23%
elég izléstelen a teszkóból lopni,mivel ott a legrosszabbak a szalámik, inkább a matchból vagy asparból kellett volna lopni.
2011. febr. 14. 01:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: A Pick szalámi az a Tescoban is Pick szalámi.
2011. febr. 14. 07:26
 5/7 anonim ***** válasza:
De ha annyira éhes volt, miért pont egy drága, nem épp magában enni való szalámit lopott? Egy zsömle, egy kifli vagy valami nem lett volna egyszerűbb?
2011. febr. 14. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lopnék sose!Viszont abba senki nem gondol bele hogy tényleg lehet hogy nincs pénze,nem egy olyan ember van aki régen nagynak számitott és kiderült hogy alig él meg vagy tiszta szegény,nézzk csak megboldogult Antal Imrét vagy Csala Zsuzsárol is hallottam hogy nem élnek jól.Nem lehet tudni hogy kivel mi történt és mi miatt került rossz helyzetbe.Nagyon ellenzem a lopást és biztos volt volna más lehetösége is hogy kajához jusson,de nem itélem el mert nem tudni hogy mi miatt tette amit tett.Az meg szerintem hülyeség hogy azért tette hogy felfigyeljenek rá,nem hiszem h megérte volna neki h most minden eddigi munkáját is elvesztette.Szerintem egy szalámi ellopásáért amit ráadásul gondolom már meg is bánt nem kéne ugy kezelni mint egy bünözöt vagy rablot.
2011. febr. 16. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mind1 mit lop el pick vagy valami olcsó márkátlan szalámit! Nem az a lényeg, hanem, hogy lopott..
2011. márc. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!