Beöltözzek Farsangon?
Figyelt kérdés
Negyedikes vagyok, és most lenne az utolsó farsangom itt a suliban. De már csak pár osztálytársam öltözik be.Segítsetek! PLS2011. febr. 13. 19:02
1/3 anonim válasza:
Én nekem ugyan ez... Hol laksz? :D hátha egy suli lol
2/3 anonim válasza:
Ha van kedved, nyugodtam. De ha csak a többiek kedvéért csinálnád, de magadban cikinek tartod, akkor ne. Nem érné meg! Ugyanakkor, ha te nagyon szeretnéd, de úgy gondolod, hogy a többiek cikinek tartanának, akkor igen is! Ne törődj velük! A felnőttek is járnak álarcosbálba pl.
Mi leszel? :)
3/3 A kérdező kommentje:
Seherezádé lennék. És be is öltözök.A Szászberki Általános Iskola.Köszi a tippeket!
2011. febr. 17. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!