Hitlernek valoban egy heréje volt?
apádnak volt 1 heréje.
kérdésedre válaszolva, nem hinném, és nem kell mindent elhinni amit ezek a nácifóbiások írnak! bezzeg a komcsikról nincs egy rossz szó se!
meg amúgy is nem tök mindegy?
bár ez szerintem csak kitaláció, nem hinném hogy egymás heréit nézegették a náci tisztekkel :)
én úgy tudom igen.
egyébként csak hogy cáfoljam az első hozzászuólót:) sztálinról terjengenek olyan hírek hogy szadoszexben utazott :D vagy ő volt a nekrofil? vagy az is hitler volt... nem emlkszem, de terjed róla is pletyka.
"• Pszichológiai magyarázat: destruktív agresszivitás. Hitler és Sztálin vizsgálata. Arra jutottak, Sztálin egy őrült gyilkos volt. Szadista, nekrofíl is volt. Halottakat szerette nézni. Hitler is nekrofíl volt. Még tizedes korában órákig gyönyörködött a holttestekben. Sztálin még a saját fiát sem volt hajlandó kimenteni a hadifogságból. Aberrációk: pedofília. Mazoizmus, kleptománia, szadizmus. A betegség a bűn határán van. "
így. szóval ennyit a "biztos a nácifóbiások találták ki" elméletedről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!