Mmi a cime annak a zenének. Amiben furulyáznak és ilyen texasi hangulat. Azt ilyen cowboyos filmekben szokták. Hgy tűrűtűtű tű tű tűű. és ilyen minden csendes. és akkor mikor jön valaki azt a hangot szokták belerakni a film-be. Mi ez?
Figyelt kérdés
hát ilyen poros hangulatban.meg minden.-hirtelen jön a nagymester vagy valami és megszólal ez a hang.tűrűtűtűű tűű tűű tűű.tűrűtűtűtűtűűű.és ilyen.ilyen halk.csendes.telefonokra szokták rárakni.de nem tudom hogy keressem ki.2011. febr. 12. 08:07
1/7 anonim válasza:
"tűrűtűtű tű tű tűű" Ez most így nem ugrik be,de netán valami filmet is írnál akkor talán.
2/7 A kérdező kommentje:
hát pontosan nem tudok filmet.csak hogy ilyen cowboyos filmekben hogy ha jön valaki akkor igy ezt a hangot nyomatják.de még azért utána nézek.
2011. febr. 12. 11:00
3/7 anonim válasza:
Oké nézz körül,de valami akkor sem gömbölyű.
Ugyan azt a zenét nem szokták más-más filmekben játszani.
Legfeljebb hasonló stílusban.
4/7 anonim válasza:
én tudom mire gondolsz... és ilyen szalmakörök van mi repülnek a szélben :D ilyen párbajok előtt:D
5/7 anonim válasza:
morricone egyik szerzeményére gondolsz.
nem ugrik be a címe, de ha youtubera beírod, hogy ennio morricone, biztos az elsők között megtalálod.
ja a volt egyszer egy vadnyugatnak a zenéje.
6/7 anonim válasza:
Ez ugyan nem cowboyos, hanem a gyűrűk ura de ráillik az általad leírt hangokra: http://www.youtube.com/watch?v=KXVtpOHQqvY
7/7 anonim válasza:
sztem a volt egyszer egy vadnyugatra gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!