Probálta már valaki a reo grand nevü e-cigit? Hol lehet beszerezni?
Sziasztook!!
Én nyitotam meg ezt a topicot,hogy aki e-cigis,ill tapasztalatokat tudjunk szerezzni egymástol,ill esetleg ha tudtok szerezni ilyen e-cigit,érdekelne hogyan,menyibe kerül tartozékaival együtt,gondolom vám+posta is van,ezek menyibe kerülnek, ill ezt a 4 lyuku 801-es kazánt hol lehet hozá beszerezzni? ezt a fajta e-cigit látom a legnormálisabbnak,igaz hogy nézki mint 1 doboz cigi vagy mint 1 molbiltelefon de nekem tetszik,mert azért is tetszik mert van hozzá pallmall,marlboro,dunhill, dunhill+macskagyökér, Like strike, tehát a legnagyobb gyártoknak a cigijei... az már más kérdés hogy olyan izü-e... remélem irtok minnél hamarabb!! jah jo lenne ha lenne köztetek olyan aki betudja szerezni,ill külföldröl tud rendelni bármilyen cucot.... nem ingyen kérném, +ba adnék borravalot is....
remélem segitetek nekem!!
irjatok és üdv: hamyka
halihoo!!!
Mérnem irtok?? jelentkezzen már valaki!!
irjatok és üdv: hamyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!