Visszaélés a személyes adatokkal? Vagy micsoda?!?!
Az iwiw-en egy albumomon belül az összes képem alól eltűntek a hozzászólások. :S Elkeserítő, hogy ilyen szinten "bele tudnak mászni" az ember feltöltött dolgaiba!
Hiába írtam nekik e-mailt, válaszra sem méltatnak! Tud valaki egy telefonszámot, amin elérhető egy "mélyen tisztelt" :D munkatárs?
Biztos, hogy csak valami rendszerhiba, azt azért nem gondolhatod, hogy az iwiw munkatársai azzal szórakoznak, hogy "lopkodják" a képek alól a kommenteket...
Hiba meg sűrűn van a wiw-vel, mióta "fejlesztés" címszó alatt belenyúltak a dolgokba. Nekem az összes eddigi levelem tűnt el, mégse verem az asztalt... Legalábbis a munkatársakra nem kenem. Pedig egy-kettő nagyon fontos is volt benne...
Hidd el, senkinek nem kellettek a kommentjeid. Biztosan jó volt őket olvasni, mert dícsértek, ajnároztak benne téged, vagy nem tudom, de tedd túl magad rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!