Adna nekem valamelyikőtök 1. 000. 000 Ft-ot?
majdn em adnál te sem ha lenne neked.
dolgozz meg réte, vállalj kovkázatokat egy vállalkozásban és majd lesz neked is.
Add meg a TAJ kártya számodat, az ADÓ számod, a személyi számod, útlevél igazolvány számod, lakcímedet, bankkártya pin kódodat, a szád ph érték számát, a legutóbbi közüzemi számláidnak az összegét (+ azt, hogy mennyi időn belül tudtad kifizetni). Írd meg, hogy melyik boltban, mit vettél, támaszd is alá számlával, tanukkal, rendőrségi fotókkal.
Írd meg a foglalkozásod, meg azt is, hogy mi a telószámod, illetve melyik oldalakat látogatsz és ezek közül, melyiken vagy regisztrálva.
Ha ezek megvannak, akkor utalom a pénzt, természetesen uzsora kamatra.
Ohh, hát ez ilyen egyszerű? Mindjárt én is kérek. Bár nekem ez kevés lenne, mert szeretnék saját lakást is, jah és nem hitelre gondolok, hanem ajándékba kéne.
Én se nagyon vágom, hogy akinek több milliárdos vagy nagyobb vagyona van, az mit kezd vele, de ha tisztességesen csinálta, akkor mért kéne elvenni tőle? Ha 1 milliárdot szétosztanánk a több millió magyar csóró között, akkor mindenkire kevesebb, mint ezer forint jutna. Ebből esetleg elmennének egyszer moziba, de másra nem lenne elég. Akinek meg ott van egyben, az esetleg munkahelyeket teremthet vele, ami akár több száz embernek is biztos megélhetést jelenthetne. Mi a helyes döntés ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!